Brutális sportsérülés

Horror a kosárlabdapályán: kiugrott az egyik játékos szemgolyója

Ellenfele olyan szerencsétlenül kapott bele a szemébe, hogy kiugrott a szemgolyója. A nézőtéren többen sokkot kaptak.

2017.01.27 14:30ma.hu

Súlyos sérülés történt az új-zélandi New Zealand Breakers bajnoki mérkőzésén: a csapat egyik játékosának, Akil Mitchellnek olyan szerencsétlenül kapott bele ellenfele a szemébe, hogy kiugrott a szemgolyója.

Fotó: Getty

Az amerikai kosaras a szemét eltakarva rogyott össze.

"A tenyeremben éreztem, hogy az arcomon van a szemgolyóm. Még láttam vele. Ó, gondoltam, ember, hát ez elég rossz" - emlékezett vissza a vérfagyasztó részletekre Mitchell.

A nézőtéren többen sokkot kaptak.

A 24 éves játékost azonnal kórházba szállították,ahol fájdalomcsillapítót és szemcseppet kapott, majd visszatették a szemgolyóját a helyére. Még aznap hazaengedték, hamarosan a pályára is visszatérhet.

Fotó: Getty


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.