Tenisz

Australian Open: Babosék a második meccsüket is megnyerték

A Babos-Pavljucsenkova páros két sima játszmában verte a Maria-Parmentier kettőst. Már a legjobb 16 között vannak.

2017.01.21 14:40MTI
Fotó: AFP

Babos Tímea - oldalán Anasztaszija Pavljucsenkovával - már a legjobb 16 között van női párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a magyar, orosz duó a második fordulóban is győzött.

A kettős két sima játszmában verte szombaton a német Tatjana Maria és a francia Pauline Parmentier alkotta párost, a sikerhez 66 percre volt szükségük Baboséknak. A 3. fordulóban, ahol a tét már a nyolc közé kerülés, az Australian Openen két éve győztes Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safárová amerikai, cseh duóval találkoznak.

"Nagyon boldog vagyok, ma jól ment a játék! Nyilván a következő mérkőzés nagyon nehéz lesz az itteni 2015-ös bajnok ellen. De készen állunk a kihívásra!" - nyilatkozta a magyar teniszező honlapján, a babostimea.hu oldalon.

Eredmény:

Babos, Pavljucsenkova (magyar, orosz)-Maria, Parmentier (német, francia) 6:4, 6:2

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.