Labdarúgás

Dárdai Pál lehet az Év embere Berlinben

A magyar edző "megbízható, kiegyensúlyozott csapatot" csinált a Herthából. A berlini csapat a Bayern München és az RB Leipzig mögött a harmadik helyen áll a Bundesligában.

2016.12.28 11:46próba
Fotó: AFP

Dárdai Pál lehet az "Év berlinije" 2016-ban - írja a Berliner Morgenpost. A lap a 104.6 RTL rádióval indított közös szavazást, amelyen a Hertha BSC magyar edzője is az esélyesek között van.

A jelöltek között egyházi vezető, sportoló, művész és rendőr is van, a győztest egy szakmai zsűri fogja kiválasztani.

"Megbízható, kiegyensúlyozott csapatot rakott össze a Bundesligában, az együttest az érkezése óta euforikus hangulat övezi" - méltatta a lap Dárdait.

Joggal, hiszen a berlini csapat az idén is nagyszerűen szerepel a Bundesligában, jelenleg a Bayern München és az RB Leipzig mögött a harmadik helyen állnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.