A veretlenség folytatódik

Overdose simán nyert Rómában

Overdose, a galoppversenyeken veretlen magyar csodaló fölényes győzelmet aratott Rómában, idei utolsó futásán.

2008.11.17 08:13MTI

Mikóczy Zoltán, a hároméves csődör tulajdonosa az MTI érdeklődésére elmondta, Overdose öt-hat lóhosszal nyert az 1200 méteres versenyben.

A valamivel több mint 80 ezer euró összdíjazású viadal az eredetileg tervezett decemberi, hongkongi Világkupa helyett került Overdose programjába, mert még túl korainak találták a ló számára a hosszú utazást, illetve azt, hogy addig karanténba kerüljön.

Overdose-t egyévesen 3000 euróért vette meg a gazdája, jelenlegi értékét viszont már több mint egymillió euróra becsülik. Korábban tíz futamon győzött, majd a tizenegyediken, a híres párizsi viadalon is elsőként ért célba, de a futamot leintették, mert egyik riválisa beragadt a rajtgépbe. A megismételt futamon Overdose már nem indult el.

Mostani sikerével tehát tovább tart veretlenségi sorozata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.