Beégés

Hosszú Katinka: "Az érzés, amikor semmibe vesznek"

A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) az Instagramon büszkélkedett a dél-afrikai Chad Le Clos 100. aranyával. Miközben ő már két éve 110 aranyat nyert. A magyar olimpikon úgy érzi, simán átnéztek rajta.

2016.10.07 16:22ma.hu

A dubaji rövid pályás úszó világkupán a dél-afrikai Chad Le Clos megnyerte a 100. aranyát a sorozat fennállása óta. A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) az Instagramon ünnepelte, azzal a szövegel, hogy ő a legsikeresebb úszó ezzel a 100 arannyal.

Hosszú Katinka megosztotta a posztot, finoman emlékeztetve, hogy ő maga már 2 éve októberben 110 aranyat nyert.

#thefeelingwhentheyoverlookyou

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett fénykép,

Hosszú Katinka öt győzelemmel zárta szereplését szerdán az úszók rövidpályás világkupájának ötödik, dubaji állomásán.

A sorozat pénteken és szombaton Dohában folytatódik, Hosszúnak természetesen akkor is győzelmi esélyei lesznek, 4-5 aranyat hozhat haza.

Az összetettben egyébként fölényesen vezet, a második és a harmadik összesen nem szerzett annyit pontot, mint ő egyedül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.