Megható történet

Átadta érmeit Hosszú Katinka annak, aki szerinte a legjobban megérdemli

"Te nagyon jól siklasz a vízben, olimpiai bajnok leszel" - mondta anno Katinkának a nagyapja. És így lett.

2016.09.18 11:50ma.hu

"Végre!!! Ez nekem a legnagyobb jutalom, nagypapám nyakába akasztani az olimpiai érmeket! Ő tanított meg úszni és alapozta meg az úszópályafutásomat! Köszönöm Papa!!!" - írta Facebook-oldalán a sportoló.

Hosszú Katinka FB-oldal


"A legfontosabb dolog az volt, hogy férjhez mentem, úsztam két nagymedencés világcsúcsot, ami hatalmas dolog, ugyanakkor pénteken lett csak vége a versenyeimnek és igazán még mindig nem fogtam fel az egészet" - foglalta össze a riói olimpia után a londoni olimpiát követő négy év legfontosabb pontjait Hosszú, aki külön kiemelte családját. "Elképesztően jó érzés, hogy a nagypapám otthon a televízióban nézte, megélte, hiszen ő vitt le engem először az uszodába és azt mondta: "te nagyon jól siklasz a vízben, olimpiai bajnok leszel", jó érzés lehet neki, hogy ez összejött..."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.