Labdarúgás

Magyar válogatott - Szalai Ádám egészséges

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csatára ismét társaival készülhet, miután az orvosi vizsgálatok egészségesnek találták.

2016.09.01 20:44MTI

A magyar szövetség (MLSZ) Twitterén jelezte csütörtökön este, hogy az elvégzett neurológiai vizsgálatok alapján edzésbe állhat a Hoffenheim támadója, aki így szerephez juthat a 2018-as oroszországi világbajnokság első, keddi selejtezőmérkőzésén, amelyre Feröer-szigeteken kerül sor.

Magyarország az egyetlen olyan európai selejtezőcsoportban szerepel, amelyben három Eb-nyolcaddöntős gárda van. Az Európa-bajnok Portugália mellett Svájc, a Feröer-szigetek, Lettország és Andorra lesz a magyarok ellenfele. A kilenc csoportból az elsők jutnak ki, míg a nyolc legjobb második pótselejtezőt játszik majd a részvételért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.