Labdarúgás

Nagy Dominik a lengyel Legiához igazol

A Ferencváros labdarúgója, Nagy Dominik a lengyel Legia Warszawa csapatához szerződik.

2016.09.02 02:30MTI

A magyar válogatott csatárt, Nikolics Nemanját is foglalkoztató klub csütörtökön jelentette be, hogy megállapodott a Ferencvárossal a 21 éves futballista átigazolásáról. Nagy Dominik szerződése négy évre szól, de klubváltására csak a téli szünetben kerül sor, addig változatlanul a bajnoki címvédő FTC-ben szerepel.

"A magyar labdarúgás egyik legnagyobb tehetségének tartják. Rendszeresen játszik az utánpótlás-válogatottban, továbbá pályafutása során először a felnőtt nemzeti csapatnál is számítanak rá" - írta a Legia honlapja.

A bólyi születésű középpályás felnőtt karrierje 2012-ben a Pécsi MFC-nél kezdődött, majd a Kozármisleny csapatában szerepelt, mielőtt 2013-ban szerződtette a Ferencváros.

A lengyel bajnok varsói csapat a Bajnokok Ligája főtábláján a Real Madriddal, a Borussia Dortmunddal és a Sporting Lisboa együttesével szerepel azonos csoportban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.