Labdarúgás

Dzsudzsák aláírt az araboknál

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya kedden aláírta szerződését új klubjához, az egyesült arab emírségekbeli al-Vahdához. Dzsudzsák Balázs megállapodása két évre szól.

2016.08.10 07:21MTI

Az al-Vahda a hivatalos honlapján vasárnap számolt be arról, hogy hárommillió eurót (934 millió forint) fizet a középpályásért a török Bursaspornak.

Az arab együttes legutóbb harmadik lett hazája bajnokságában, így bejutott az ázsiai Bajnokok Ligájába. A csapat edzője a mexikói Javier Aguirre.

A 29 éves Dzsudzsák tavaly augusztusban szerződött az orosz Dinamo Moszkvától a Bursasporhoz, ahol 23 bajnoki mérkőzésen háromszor volt eredményes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.