Labdarúgás

OTP Bank Liga - Szavazás dönt az m4sport.hu közvetítéséről

Szavazással dől el, hogy a Gyirmót-MTK vagy a Paks-Videoton élvonalbeli labdarúgó-mérkőzést közvetítse vasárnap 18 órától az m4sport.hu.

2016.07.21 02:30MTI

Az M4 Sport honlapján szerdán megjelent felhívás szerint az OTP Bank Liga hétvégi, második fordulójából ismét három találkozó kerül a televízió képernyőjére, s ezek az m4sport.hu-n is élőben láthatóak lesznek. Emellett kizárólag online is közvetítenek egy-egy meccset szombaton és vasárnap. Hogy a hét utolsó napján melyik találkozót sugározzák az interneten, arról a nézők dönthetnek.

A voksokat pénteken délig lehet leadni az m4sport.hu oldalon, az eredményt aznap délután hirdetik ki.

Az OTP Bank Liga 2. fordulójának élő közvetítési rendje:
július 23., szombat:
Diósgyőr-Újpest FC 18.00 (M4 Sport, m4sport.hu) Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Mezőkövesd Zsóry FC 18.00 (m4sport.hu)
Budapest Honvéd-Ferencvárosi TC 20.30 (M4 Sport, m4sport.hu)
július 24., vasárnap:
Paksi FC-Videoton FC 18.00 (szavazás dönt)
Gyirmót FC Győr-MTK Budapest 18.00 (szavazás dönt)
Vasas FC - Debreceni VSC-TEVA 18.00 (M4 Sport, m4sport.hu)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.