Labdarúgó NB I

Dunaújvárosban verte az MTK-t a Vasas

A Vasas büntetőből szerzett góllal 1-0-ra legyőzte az MTK-t Dunaújvárosban, a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójának vasárnapi játéknapján.

2016.07.18 06:30MTI

A kék-fehérek az új Hidegkuti Nándor Stadion építése miatt fogadták Dunaújvárosban az ellenfelet.

OTP Bank Liga, 1. forduló:
MTK Budapest-Vasas 0-1 (0-0)
Dunaújváros, 638 néző, v: Farkas Á.
gólszerző: Ádám (56., 11-esből)
sárga lap: Poór (55.), illetve Berecz (6.)

MTK: Hegedüs - Vadnai, Baki, Vukmir, Poór - Vass Á., Szatmári (Takács R., 77.) - Gera D., Kanta, Korozmán (Katona, 70.) - Nikac (Hrepka, 61.)

Vasas: Poleksic - Szivacski, Korcsmár, Debreceni, Hangya - Risztevszki, Vida M. - Remili (Könyves, 76.), Berecz, Ádám (Kleisz, 86.) - Pavlov (Novák, 86.)

Jobban kezdte a mérkőzést az MTK, de negyedóra után magára talált a Vasas, s 10-15 percen keresztül szinte egészpályás letámadást hajtott végre. Ebben az időszakban az MTK leginkább csak hátrafelé játszott, majd a félidő végéhez közeledve egyre veszélyesebbé vált, gólt azonban a szünetig - a Vasashoz hasonlóan - nem sikerült szereznie.

A második játékrész elején büntetőhöz jutott a Vasas, s meg is szerezte a vezetést. Csaknem tíz percre volt szükség ahhoz, hogy az MTK magához térjen, addig támadásban maradt az angyalföldi együttes. A kék-fehérek nagy nyomás alá helyezték a Vasas kapuját, de kapufánál tovább nem jutottak, így a vendégek elvitték a három pontot az MTK ideiglenes otthonából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.