Jön az utolsó

Atlétikai Eb - Ötödik és hetedik helyen az utolsó szám előtt a magyar hétpróbázók

Krizsán Xénia ötödik, Zsivoczky-Farkas Györgyi pedig hetedik helyen áll hat szám után hétpróbában az amszterdami atlétikai Európa-bajnokságon.

2016.07.09 16:14MTI

A kontinensviadal honlapja szerint szombaton távolugrásban Krizsán 6,13, Zsivoczky-Farkas pedig idei legjobbját elérve 6,06 métert teljesített. Gerelyhajításban is előbbi bizonyult jobbnak 47,38 méterrel, Zsivoczky-Farkas 46,03 méterrel zárt.

Az utolsó szám - a 800 méteres síkfutás - előtt a tavalyi szabadtéri világbajnokságon kilencedik Krizsán 5319 ponttal ötödik, az idei fedettpályás vb-ötödik Zsivoczky-Farkas pedig 5239 ponttal hetedik helyen áll.

A többpróbázók számára a 800 métert 20.45 órától rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.