Befejezték

Atlétikai Eb - Délelőtt búcsúztak a magyarok

A délelőtti programban szerepelt mindhárom magyar versenyző befejezte szereplését az amszterdami atlétikai Európa-bajnokságon, csütörtökön.

2016.07.07 14:47MTI

Pásztor Gábor 200 méteren 21.60 másodperccel futamában utolsóként ért célba.

Női 100-on Nguyen Anasztázia idei legjobbjával, 11.66 másodperccel hatodik lett futamában. Ahhoz azonban, hogy idővel továbbjusson - az első négy került az elődöntőbe automatikusan - legalább 11.55 mp-et kellett volna elérnie.

Női gerelyhajításban Szilágyi Réka legjobbja a selejtezőben a másodikra elért 55,19 méter volt, ezzel a 21. helyen végzett. A 60 méteres szintet hatan dobták meg, de a döntőhöz így is 58 méter fölötti eredményre volt szükség.

A délutáni-esti programban kilenc magyar lesz érdekelt, köztük az Eb-bronzérmes, fedett vb-második Márton Anita a súlylökés és Szabó Barbara a magasugrás döntőjében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.