Kosár

Rosco Allen az NBA nyári ligájában szerepel

A magyar válogatott kosárlabdázója, Rosco Allen a Golden State Warriors színeiben szerepel majd az észak-amerikai profiliga (NBA) nyári ligájában.

2016.07.03 03:30MTI

Az NBA-ben tavaly győztes, idén pedig nagydöntős klub szombaton a honlapján hozta nyilvánosságra a nyári ligára benevezett játékoskeretét. A Golden State a Las Vegas-i csoportban szerepel július 8. és 18. között.

A budapesti születésű Rosco Allen 13 évesen költözött az Egyesült Államokba, ahol előbb a Nevada állambeli Bishop Gorman középiskolában, majd a Stanford Egyetemen tanult és kosárlabdázott. Szerepelt a magyar U20-as válogatottban, a felnőtt csapatban pedig 2013-ban mutatkozott be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.