Fegyvertartás

Rossz lakásba ment be, agyonlőtték a híres NBA-játékost

Lelőtték szombaton Bryce Dejean-Jonest, az észak-amerikai bajnokságban (NBA) szereplő New Orleans Pelicans kosárlabdázóját.

2016.05.30 12:09MTI
Facebook

A dallasi rendőrség szerint a 23 éves játékos a barátnőjét akarta meglátogatni kislányuk első születésnapján, ám - mivel nem ismerte a járást - a negyedik emeleten lévő lakás helyett véletlenül a harmadikra ment. Ott berúgta az ajtót, majd a hálószoba ajtaját kezdte rugdosni, mire az addig benn alvó tulajdonos elővette a pisztolyát, és tüzelt. A kosarast a ház folyosóján találták meg, majd a kórházban belehalt sérülésébe.
ÍbrYTexas államban törvényes a fegyverhasználat birtokháborítás esetén.

Dejean-Jones egyetlen NBA-szezonjában 5,6 pontos átlagot ért el, mielőtt februárban eltörött a csuklója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.