EURO-2016

Ronaldo dührohamot kapott, amikor a ma esti mérkőzésről kérdezték - videó

Nézze meg, mit művelt a mikrofonnal!

2016.06.22 12:55ma.hu

A portugál sztár, aki mostanában hisztisebbik orcáját mutatja a nagyvilágnak, igencsak tűzről pattanva reagált arra az újságírói kérdésre, hogy mi a véleménye a ma esti magyar-portugál összecsapásról:


Konkrétan az a kérdés hangzott el a portugál CMTV munkatársától, hogy készen áll-e a magyarok elleni mérkőzésre?

Válasz helyett Christiano Ronaldo egyszerűen kikapta a mikrofont a riporter kezéből, és belehajította a tóba.

Egy francia hírportál a magyar meccs miatti nagy nyomással magyarázza a meglehetősen érdekes reakciót, de portugál kommentelők azzal nyugtatják - leginkább önmagukat - az internet népét, hogy a focista eleve ki van akadva a magánéletét is kikezdő CMTV csatornára.

Az idén Bajnokok Ligája-győztes csatár két mérkőzés után még gól nélkül áll a tornán, ráadásul az izlandiak ellen büntetőt is hibázott, s egyelőre rendkívül frusztráltnak tűnik a sok kihagyott lehetőség miatt.

A már biztos nyolcaddöntős magyar válogatott Lyonban 18 órától lép pályára a portugálok ellen, s egy döntetlennel akár csoportelső is lehet.

Ehhez mi csak ennyit fűznénk hozzá :)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.