EURO-2016

Bemackósodott az ország - mindenki mackóban melózik:)

Pár nap alatt futótűzként terjedt el a Facebookon a felhívás: a mai magyar-portugál meccs tiszteletére húzzunk Királyi mackónadrágot! Nagyon sokan megtették.

2016.06.22 12:15ma.hu
FB official

Boldog és boldogtalan, bár most igazából így helyes: boldog és boldog húzta magára a mai napon a nemzeti jelképpé színesedett Királyi mackónadrágot, hogy így biztosítsa a 44 év után kontinensviadalra kijutó magyar válogatottat:

Veletek vagyunk!






Az Instagramra is dőlnek a mackós képek:

A TESCO nagyon beleállt az ügybe, kiváló marketingtechnikával tolták előtérbe már napokkal ezelőtt a készleten lévő mackónadrágjaikat, majd a mai napra munkaruhává is tették:

Szinte már hivatalos, lehozta a MTI is:

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Egy dolgozó mackónadrágban a budaörsi Tesco áruházban 2016. június 22-én. A munkatárs a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltözött így munkahelyén, ugyanis a szürke melegítőnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.


MTI fotó: Bugány János

Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat egy szintén ilyen nadrágot viselő hallgatót a Szolnoki Főiskolán.

A mackónadrágban vizsgáztatni készülő Túróczi Imre rektor e-mailjeit olvassa irodájában, a Szolnoki Főiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítőnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.