EURO-2016

A magyar és izlandi szurkolók együtt hangolódnak a meccsre

Hatalmas balhé volt a horvát-cseh meccsen, előtte pedig az oroszokkal volt sok gond. Izland az egyik legnehezebb ellenfelünk lesz, mert fizikálisan és pontrúgásokban hihetetlen erős, de a magyar és az izlandi szurkolók is kulturáltan viselkednek.

2016.06.18 14:50ma.hu

Húszezer magyar szurkolót várnak a marseille-i Velodróme stadionba a 18 órakor kezdődő izlandi-magyar összecsapásra. Az ellenfelet nem szabad lebecsülni, de a magyar csapat is felkészült. Lars Lagerback izlandi szövetségi kapitány szerint egyébként az ő csapatának sem lesz könnyű dolga a magyarok ellen.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Magyar és izlandi (kékben) szurkolók a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában sorra kerülő Izland - Magyarország mérkőzés előtt Marseille-ben 2016. június 18-án.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Magyar szurkolókat fényképez egy francia rendőr a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában sorra kerülő Izland - Magyarország mérkőzés előtt Marseille-ben 2016. június 18-án.

Mi lesz a végeredmény?

A magyar labdarúgó-válogatott sikerét jósolta Izland együttese ellen Morgó, a Nyíregyházi Állatpark papagája.

Az állatpark Facebook-oldalán látható felvétel szerint a szombat délelőtti bemutató keretében a zöldszárnyú ara papagáj a magyar zászlót ábrázoló összehajtott papírlapot választotta az izlandival szemben, így jósolva a 18 órakor kezdődő, marseille-i Európa-bajnoki csoportmeccs kimenetelére.

Storck: nem az én stílusom döntetlenre játszani

A magyar labdarúgó-válogatott nem fog döntetlenre játszani szombaton a második, Izland elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésén Bernd Storck szövetségi kapitány közlése szerint. "Nem az én stílusom döntetlenre játszani" - jelentette ki a német szakvezető. "Nagyok az elvárások a győzelem után, most mindenki azt hiheti, hogy minden így fog folytatódni, de ez nem így van. Semmi sem változott a győzelemtől, el kell felejteni, le kell szállni a földre, mert most másik meccs következik" - tette hozzá Storck.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.