EURO-2016

Fura üzenet olvasható Ferihegyen

Reggel óta egy "oda nem illő" sor is szerepel a Liszt Ferenc nemzetközi reptér járatokat közlő felületén.

2016.06.18 14:23ma.hu

Amennyiben a magyar labdarúgó-válogatott szombaton második, Izland elleni csoportmérkőzését is megnyeri, biztosan továbbjut csoportjából a franciaországi Európa-bajnokságon. A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2A termináljában a járatindulásokat kijelző táblán szombat reggel óta ez áll:

Katt a képre a nagyításért! - ma.hu


Megy a drukkolás

MTI Fotó: Illyés Tibor

Magyar szurkolók a tengerparton a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában sorra kerülő Izland - Magyarország mérkőzés előtt Marseille-ben 2016. június 18-án.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Magyar és izlandi (kékben) szurkolók a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában sorra kerülő Izland - Magyarország mérkőzés előtt Marseille-ben 2016. június 18-án.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Magyar szurkolókat fényképez egy francia rendőr a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában sorra kerülő Izland - Magyarország mérkőzés előtt Marseille-ben 2016. június 18-án.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.