Elismerés

Az amerikai Douglas Bradley a miskolci jégkorongcsapat új edzője

A DVTK Jegesmedvék csapata idén és tavaly is megnyerte a MOL Ligát.

2016.06.06 08:48MTI

Az amerikai Douglas Bradley lett a DVTK Jegesmedék jégkorongcsapatának vezetőedzője. A klub honlapján vasárnap megjelent beszámoló emlékeztet rá, hogy a MOL Ligában címvédő miskolci csapat előző trénere, Jason Morgan családi okok miatt távozott posztjáról.

A 60 éves Douglas Bradley 1979-től több mint 20 éven keresztül másodedzőként tevékenykedett, vezetőedzői karrierjét pedig 2001-ben, Németországban kezdte. Később az osztrák HC Innsbruck, a szlovén HK Jesenice és a horvát Medvescak Zagreb együttesével az osztrák ligában (EBEL) szerepelt.

Pályafutása legutóbbi három évét Észak-Amerikában töltötte, főként a Pittsburgh franchise csapatainál állt alkalmazásban, ahol a játékosmegfigyelés és a tehetségek egyéni képzése tartoztak a főbb feladatai közé.

A DVTK Jegesmedvék csapata idén és tavaly is megnyerte a MOL Ligát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.