Elismerés

Rajna Miklós jégkorongkapus szerződést hosszabbított Székesfehérváron

Egyértelmű volt, hogy a továbbiakban is szükségük van a válogatott kapusra.

2016.06.04 14:22MTI

Rajna Miklós válogatott jégkorongkapus két évvel meghosszabbította szerződését a Fehérvár AV19 csapatánál.

A klub szombati közleménye emlékeztet rá, hogy a tavalyi év legjobb magyar jégkorongozójának választott Rajna 2012 óta szerepel Székesfehérváron. Az osztrák liga (EBEL) előző idényében 92,1 százalékos hatékonysággal védett. Nemzeti színekben is letette a névjegyét, nagy szerepe volt abban, hogy a válogatott 2015-ben visszajutott az elitbe.

Ocskay Gábor szakosztály-igazgató elmondta: egyértelmű volt, hogy a továbbiakban is szükségük van a válogatott kapusra. "Az elmúlt évek teljesítményével bizonyított, ezért különösen örülünk annak, hogy két évre kötelezte el magát nálunk" - fogalmazott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.