Nem sokon múlt...

Női kézilabda BL - Hétméteresekkel vesztett a Győri Audi ETO

A Győri Audi ETO KC hosszabbítás után hétméteresekkel 29-26-ra elvesztette a női kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi, budapesti döntőjét a román CSM Bucuresti ellen.

2016.05.08 20:04MTI

A győriek támadásban pontatlanabbak voltak ellenfelüknél az első félidőben, de több lövőhelyzetet alakítottak ki, és eleinte egy-két góllal rendre jobban álltak. A bukarestiek összeszedetten, hatékonyan kézilabdáztak, így a szünet előtt fordítani tudtak. Svéd légiósuk, Isabelle Gulldén mind a nyolc lövéséből gólt szerzett.

A bukarestiek horvát kapusa, Jelena Grubisic a második felvonásban is hozta a szünet előtt mutatott jó teljesítményét, és mivel a győriek továbbra sem találták Gulldén játékának ellenszerét, felváltva vezettek a csapatok egy-egy góllal. A rendkívül izgalmas hajrá 22-22-vel zárult, így hosszabbítás következett, melyben két góllal ellépett az ETO, de a Bucuresti egyenlített, így hétméteresekkel dőlt el a finálé. A magyar csapat tagjai közül Nycke Groot és Heidi Löke is hibázott, a másik oldalon viszont mindenki betalált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.