Női kézilabda BL

A CSM Bucuresti lesz a Győr ellenfele a döntőben

A román CSM Bucuresti lesz a Győri Audi ETO KC ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi döntőjében, miután 27-21-re legyőzte a macedón Vardar Szkopjét a budapesti négyes döntő szombati második elődöntőjében.

2016.05.07 19:39MTI
MTI/Kovács Anikó

A bukarestiek horvát kapusa, Jelena Grubisic nagyszerű teljesítményt nyújtott, s mivel csapattársai rendkívül hatékonyan támadtak, az első félidőben végig vezettek, és a szünetben már öt gól volt az előnyük. A második felvonásban sem változott a játék képe, sőt a különbség nagy meglepetésre a tíz találatot is meghaladta. A CSM végül magabiztosan, hat góllal győzött.

A mezőny legeredményesebb játékosa a vesztes macedónok szerb légiósa, a hat gólt szerző Andrea Lekic volt. A 2004 és 2011 között győri színekben kézilabdázó Aurelia Bradeanu a román együttes színeiben négyszer volt eredményes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.