Kritika a Barca támadójának

A köpködő Messit bírálta edzője

Az FC Barcelona vezetőedzője, Pep Guardiola elmarasztalta argentin játékosát, Lionel Messit, aki a tévéfelvételek tanúsága szerint a Málaga portugál futballistája, Duda felé köpött a két csapat szombat esti, spanyol bajnoki összecsapásán.

2008.11.04 12:11MTI, koac, ma.hu

Megrótta argentin klasszisát Pep Guardiola a Málaga elleni spanyol bajnoki után, mivel Messi az andalúziaiak játékosa, Duda felé köpött. "Nem jó, hogy ilyesmi megeshet. Azon leszünk, hogy a jövőben elejét vegyük hasonló esetek megismétlődésének" - mondta Guardiola sajtótájékoztatón.

Az előzmény az volt, hogy a két labdarúgó a meccs hevében összeütközött, feltehetően véletlenül, ám Messi - akit inkább sportszerű és fegyelmezett játékosként tartanak számon - szándékosnak érezhette a dolgot, ezért ragadtatta magát a sportszerűtlenségre.

A mérkőzést egyébként a vendég Barcelona nyerte 4-1-re, mely sikerének, valamint a riválisok botlásának köszönhetően átvette a vezetés a Primera Divisionban. A Barca ma este a Baselt fogadja Bajnokok Ligája találkozón, és egy esetleges győzelemmel már a csoportkör befejezte előtt két fordulóval biztosíthatja továbbjutását az egyenes kieséses szakaszba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.