Siker

Karate1 Premier League - Ezüstérmes Hárspataki Gábor Rotterdamban

A 75 kilogrammosok között indult magyar versenyző a 78 fős mezőnyben öt győzelemmel jutott el a döntőig, ahol csupán bírói döntéssel maradt alul.

2016.03.20 14:32MTI

Ezüstérmet nyert Hárspataki Gábor a Karate1 Premier League-sorozat hollandiai állomásán.

A 75 kilogrammosok között indult magyar versenyző a 78 fős mezőnyben öt győzelemmel jutott el a döntőig, ahol csupán bírói döntéssel maradt alul - tájékoztatta az MTI-t vasárnap a hazai sportági szövetség.

A sportág legrangosabb versenysorozatának rotterdami fordulóján a csupán húszéves, tavaly az U21-es korosztályban világ- és Európa-bajnok magyar karatés remekül küzdött, amit az is jelez, hogy hat mérkőzésén mindössze két pontot értek el ellene.

Közel járt az éremhez az 50 kilós nők mezőnyében Molnár Réka is, aki az ötödik helyen zárt. A 67 kilogrammos férfiaknál Tadissi Martial hetedik lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.