Kadet, junior és U21-es

Három magyar érem a korosztályos karate Eb-n

A magyar válogatott egy ezüst- és két bronzérmet nyert a korosztályos - kadet, junior és U21-es - karate Európa-bajnokságon, Limasszolban.

2016.02.08 09:06MTI

A hazai szövetség tájékoztatása szerint Erdős Martin a juniorok között, 68 kilogrammban lett második, míg Hárspataki Gábor az U21-es korosztály 75 kilós kategóriájában, a kadet Vécsei Balázs pedig 57 kilóban végzett a harmadik helyen Cipruson.

A karate az olimpiai részvételért küzd, a szövetség a beszámolójában emlékeztet rá: a Nemzetközi Olimpiai Bizottság augusztusban dönt arról, hogy a karate - a japán szervezők javaslatának megfelelően - ott lehet-e a 2020-as tokiói játékokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.