Kézilabda NBI

A K&H lett a férfi és női NB I-es kézilabda-bajnokságok névadó támogatója

Ennek értelmében mostantól a magyar női és férfi NB I-es bajnokság hivatalos neve "K&H női kézilabda liga" és "K&H férfi kézilabda liga".

2016.02.06 04:30MTI
hirdetés

A K&H lett a férfi és női NB I-es kézilabda-bajnokságok névadó támogatója.

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) pénteken jelentette be, hogy együttműködési megállapodást írt alá a K&H Bankkal, ennek értelmében mostantól a magyar női és férfi NB I-es bajnokság hivatalos neve "K&H női kézilabda liga" és "K&H férfi kézilabda liga".

Kocsis Máté, az MKSZ elnöke elmondta: nagyon örülnek a megállapodásnak, a magyar női és férfi bajnokság egyaránt Európa legjobb, legerősebb nemzeti versenysorozatai közé tartozik, remek mérkőzésekkel, nagy csatákkal és kontinensszerte érdeklődést keltő nagy rangadókkal. Hozzátette: a mostani szezon végéig, azaz június 30-ig állapodtak meg.

A K&H Csoport vezérigazgatója, Hendrik Scheerlinck hangsúlyozta: a kézilabda sikeres sportág, és a magyar bajnokság nagy hírnévre tett szert, mind magyar, mind nemzetközi szinten, kiemelkedő média-, köz-, és szurkolói érdeklődéssel kísérve.

"A Magyar Kézilabda Szövetség fő törekvése, hogy a sportág mintaadó legyen a sportéletben, és a versenysportban elért kiváló eredmények mellett az aktív szabadidő-eltöltésben is elismert sportággá váljon. A K&H egyik kiemelt társadalmi felelősségvállalási és támogatási területe a sport. Fontos feladatunknak tekintjük, hogy hozzájáruljunk az egészséges életmód népszerűsítéséhez" - fogalmazott Scheerlinck.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.