Valkusz Máté

Nyolcaddöntős az első helyen kiemelt magyar fiú az Australian Openen

Párosban ugyanakkor - szintén első kiemeltként - búcsúzott a második körben a dél-koreai Jun Szeong Csang oldalán.

2016.01.26 10:22MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Az első helyen kiemelt Valkusz Máté sikerrel vette a második fordulót a juniorok versenyében az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, és bejutott a nyolcaddöntőbe.

A korosztályos világranglista éllovasa a Grand Slam-torna honlapja szerint 7:5, 0:6, 6:4-re verte kedden az üzbég Humun Szultanovot, párosban ugyanakkor - szintén első kiemeltként - búcsúzott a második körben a dél-koreai Jun Szeong Csang oldalán.

A párosban még versenyben lévő Udvardy Panna az osztrák Mira Antonitsch oldalán egy spanyol duót búcsúztatva továbbjutott a negyeddöntőbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.