Sikersztori

Hanga Ádám csapata legjobbja volt a spanyol bajnokságban

A spanyol Laboral Kutxa Vitoriát erősítő Hanga Ádám csapata legjobbja volt a spanyol kosárlabda-bajnokság tizedik fordulójában.

2015.12.14 23:30MTI

A baszk együttes hosszabbítás után 89-83-ra kikapott a "szomszédvár" Bilbao vendégeként, a magyar légiós a kezdőötös tagjaként 37 perc alatt 16 pontos szezoncsúcsot dobott, és 11 lepattanót szerzett. Ezzel először ért el dupla-duplát (két statisztikai mutatóban kétszámjegyű teljesítményt) a pontvadászatban, ahol a Vitoria 7/3-as mérleggel a negyedik helyen áll.

Az Euroligában a legjobb 16-ba már továbbjutott Vitoria hétközben a kilencedik, utolsó előtti fordulóban 95-86-ra kikapott az Efes Istanbul otthonában. Hanga 22 perc alatt 5 pontot gyűjtött.

"Az Euroligában csütörtökön a minél jobb csoportpozícióért harcoltunk. Az Efest megvertük hazai pályán, ezúttal nem bírtunk velük. Az utolsó fordulóban a Zagrebet fogadjuk, ott javítani fogunk" - nyilatkozta az MTI-nek a 26 éves kosaras. "Vasárnap a baszk rangadót megnyerhettük volna a rendes játékidőben, de nem sikerült. A hosszabbításban a Bilbao jobban büntetőzött és okosabban játszott."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.