Hajrá lányok!

Női kézilabda-vb - A nyolcaddöntő előtt győzelem Japán ellen

A magyar válogatott 31-21-re győzött, így az esti Dánia-Montenegró mérkőzés eredményétől függően csoportelsőként vagy -másodikként szerepelhet a nyolcaddöntőben.

2015.12.11 17:47MTI
MKSZ Kovács Anikó

Németh András szövetségi kapitány együttese a péntek délutáni találkozón szinte végig fölényben játszott, az ellenfélnek csak fellángolásai voltak. A pihenőre 17-11-gyel vonultak el a csapatok, és a folytatásban sem volt izgulni való.

A magyarok vasárnap vagy hétfőn játszanak a nyolcaddöntőben, s az is csak később derül ki, hogy melyik válogatottal.

Az olimpiai kvótaszerzés szempontjából a nyolcaddöntőnek van a legnagyobb jelentősége, ugyanis a győztes egészen biztosan részt vehet majd márciusban kvalifikációs tornán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.