Montenegróval mérkőznek meg kedden

Női kézilabda-vb: videózás, edzés, szabadprogram a szünnapon

Videózás, egyórás edzés, majd szabadprogram várt a dániai női kézilabda-világbajnokságon érdekelt magyar válogatott játékosaira a hétfői szünnapon.

2015.12.08 04:30MTI

A csapattól származó információ alapján a keret tagjai délelőtt az ellenfelekről készült felvételeket néztek meg, majd délben hatvan percet edzettek a herningi csarnokban, délutánra pedig "szabadságot" kaptak.

Németh András szövetségi kapitány átutazott Koldingba, és ott megnézi a 18.15-kor kezdődő francia - dél-koreai találkozót a C csoportban.

A magyarok szombaton Tunéziát, vasárnap Szerbiát győzték le, kedden pedig a londoni olimpián döntős montenegrói együttessel találkoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.