A legégetőbb kérdések

Egy nap az utánpótlásért - konferencia a Syma Csarnokban

A fiatalok sportjáról és az utánpótlásnevelésről szervez már ötödször szakmai konferenciát az utanpotlassport.hu szerkesztősége a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) támogatásával.

2015.11.12 23:30MTI

A szervezőknek az MTI-hez eljuttatott tájékoztatója szerint a mostani konferencián az eredménykényszer, a külföldi képzések, valamint a hazai utánpótlásnevelés legégetőbb kérdéseinek témaköreit járják körbe előadók és egy pszichológus segítségével.

Az elsősorban edzőknek, sportvezetőknek és testnevelőtanároknak ajánlott rendezvényt december 1-jén tartják a Syma Rendezvényközpontban.

Az eseményen előadást tart Kozmann György sportért felelős helyettes államtitkár, Tóth József, a MOB utánpótlás-osztályvezetője, Bartalis István, a magyar jégkorong-válogatott csatára, Vincze Géza labdarúgóedző, Zsiga Gyula Bajnokok Ligája-győztes kézilabdaedző, Lénárt Ágota egyetemi docens, sportpszichológus, valamint Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk az utanpotlassport.hu weboldalon érhetőek el, s jelentkezni is itt lehet az eseményre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.