Küldöttek

Vizes-vb 2017 - Tizenhat fős FINA-delegáció érkezik Budapestre

Megvitatni érkeznek a 2017-es vizes világbajnokság előkészítésének aktuális kérdéseit az újonnan felállt, Seszták Miklós elnök és Gyárfás Tamás társelnök vezette szervezőbizottsággal és annak tagjaival.

2015.10.16 12:42MTI

A vb fővédnökének, Tarlós István főpolgármesternek a meghívására a tárgyalássorozat ezúttal a Városházán zajlik majd - tájékoztatta a hazai szövetség pénteken az MTI-t. A számos téma közül a legfontosabbnak az újonnan épülő uszoda számít - Fürjes Balázs kormánybiztos hétfő délután sajtótájékoztató keretében mutatja be a vendégeknek, hogy a május 15-ei alapkőletétel után 157 nappal hol tart az építkezés.

A tervek szerint véglegesítik az óriástoronyugró-verseny színhelyét is, amelyet az előzetes tervek szerint a Duna-part valamelyik, Parlamenthez közeli részén jelölnek ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.