Visszatérítési kötelezettséggel

Vizes vb 2017: 833,3 millió forint a jogdíjra

A magyar kormány 833,3 millió forintot csoportosított át a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból a 2017-es magyarországi vizes vb idén esedékes jogdíjának megfizetésére.

2015.06.09 20:04MTI

A Magyar Közlönyben kedden megjelent határozat szerint a kormány az összeg "egyszeri átcsoportosítását rendeli el elszámolási, a fel nem használt rész tekintetében visszatérítési kötelezettséggel".

A Magyar Közlönyből az is kiderül, idén összesen 5,25 millió dollár (1,45 milliárd forint) jogdíjat kell fizetni az úszás, a vízilabdázás, a műugrás, a műúszás és a nyíltvízi úszás világbajnokságáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.