Nem jutott messzire

Pekingi tenisztorna: Babos a selejtezőben búcsúzott

Babos Tímea a selejtező első fordulójában búcsúzott a pekingi keménypályás tenisztorna női versenyében.

2015.10.02 16:04MTI

A selejtezőben 10. helyen rangsorolt magyar teniszezőt a kínai Vang Ja-fan búcsúztatta három szettben. Honlapjának beszámolója szerint Babos kiválóan kezdte a mérkőzést, két brékkel elhúzott 5:0-ra, ezt követően viszont visszaesett, ellenfele sorozatban három játékot nyert, felzárkózott 5:3-ra. Ennek ellenére a 22 éves magyar teniszező meg tudta nyerni az első szettet.

A másodikban viszont Vang kétszer brékelt, és csak egyszer veszítette el az adogatását. A harmadik játszmában pedig Vang ismét kétszer elnyerte Babos adogatását, s ekkor már bréklabdát sem kellett hárítania a kínai játékosnak.

Babos párosban még pályára lép Pekingben, Kristina Mladenovic oldalán. A magyar-francia duót a 4. helyen emelték ki, így erőnyerő az első fordulóban. A második körben, a legjobb 16 között a Garbine Muguruza-Carla Suarez Navarro (spanyol) vagy a Klaudia Jans-Ignacik - Anastasia Rodionova (lengyel, ausztrál) kettős lesz az ellenfél.

Eredmény, selejtező, 1. forduló:
Vang Ja-fan (kínai)-Babos Tímea (10.) 3:6, 6:4, 6:1

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.