Ping-pong

Asztalitenisz World Tour - Döntőben az Ecseki-Szudi páros

Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám kettős bejutott a döntőbe férfi párosban az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának belgiumi állomásán, De Haanban.

2015.09.11 20:05MTI

A nemzetközi szövetség honlapja alapján a tavaly ifjúsági Európa-bajnok magyar duó a 16-os főtábla első körében svéd riválist búcsúztatott 3-1-es győzelemmel, majd a negyeddöntőben török kettősnél bizonyult jobbnak 3-2-re. A legjobb négy között a dél-koreai Cso Eon Rae, Kim Dong Hjun páros következett, és Szudiék őket is legyőzték, mégpedig 3-2-re.

A szombati fináléban egy iráni kettős lesz a magyarok ellenfele.

Szudi még egyesben is versenyben van, 19.10 órától játszik  a negyeddöntőben.

Frissítve:

Szudi még egyesben is versenyben van, pénteken 4-0-ra megnyerte negyeddöntős mérkőzését a japán Macudajra Kenzsi ellen, így a páros fináléja előtt szombaton még egy elődöntő is vár rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.