Asztalitenisz-vb

Vegyes párosban már a 32 között a magyarok

A Jakab János, Pergel Szandra duó már a legjobb 32 közé jutott a hétfői versenynapon az asztaliteniszezők szucsoui világbajnokságán.

2015.04.27 17:28MTI

A nemzetközi szövetség honlapja szerit a magyar páros a 128-as főtáblán kezdésnek 4-0-ra megvert egy nepáli duót, majd a folytatásban hatalmas csatában 4-3-ra győzte le az osztrák Stefan Fegerlt és Li Qiangbinget.

Lakatos Tamás folytatta jó szereplését a selejtezőben. Előbb az élen végzett csoportjában a pakisztáni Saleem Abbas 4-0-s legyőzésével, majd az úgynevezett bejátszó táblán is győzött, mégpedig a szlovén Darko Jorgic ellen, ugyancsak 4-0-ra. Lakatos ezzel feljutott a 128-as főtáblára, amelynek küzdelmei kedden kezdődnek.

Lakatos Pattantyús Ádámmal, valamint Jakab Kosiba Dániellel egyformán kikapott a férfi párosverseny kvalifikációjának utolsó körében, így egyik duó sem jutott be a legjobb 64 közé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.