Lelátóról a kolostorba?

Döbbenet: szerzetesnek állt a csalódott kínai vezérszurkoló

Bánatában szerzetesnek állt a kínai Wuhan Guanggu labdarúgócsapat vezérszurkolója, miután kiderült, hogy kedvencei visszaléptek az élvonalbeli bajnokságtól.

2008.10.14 19:10MTI

Az ügy hátterében az áll, hogy a vuhani együttes kapitányát nyolc meccsre eltiltották szándékos durvaság miatt, mire a klub tiltakozásul félbehagyta a pontvadászatot, a szurkolók pedig napokon át az utcán tüntettek a liga ítélete ellen.

A legérzékenyebben alighanem Mej Nan-senget (Mei Nansheng) érintette a döntés: a Guanggu-táboron belül csak Vastrombitának becézett fődrukker elkeseredésében főállású szerzetesnek szegődött a híres saolin templomba.

"Klubom visszalépett, a válogatott pedig nem jutott ki a 2010-es világbajnokságra, így mindkét fiamat elvesztettem" - mondta szomorúan Mej, hozzátéve: azért választotta a buddhista kolostort, mert békés életet kíván élni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.