Büntető

Messi életében először fejelt - de nem labdát, hanem játékost

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója könyökölni már könyökölt, de amit most tett, azon meglepődött mindenki.

2015.08.06 10:10ma.hu

Noha a Barcában a legnagyobb, Lionel Messi köztudottan kistermetű, mégsem tartotta vissza ez a tény attól, hogy megpróbálja lefejelni az AS Roma játékosát, aki legalább egy fejjel nagyobb nála. Mivel nem ért célt, a nyakát is megragadta, ami azért döbbenetes, mert eddig talán könyökölni ha láttuk az argentin focistát. Végül Messi inkább becsavart egy gólt, ezzel vezetve le a feszültségét az amúgy barátságos mérkőzésen. A spanyol játékvezető, Javier Estrada Fernandez egyébként neki és Mapou Yanga-Mbiwának is kiosztott egy sárgát. A mérkőzést végül a Barcelona 3-0-ra megnyerte, a gólokat Neymar, Messi és Rakitic szerezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.