Labdarúgás

Európa Liga - Óvatos a vendégek edzője

Óvatos a Ferencváros elleni csütörtöki Európa Liga-selejtező előtt a vendég Zeljeznicar labdarúgócsapatának vezetőedzője.

2015.07.15 20:54MTI
MTI/Kovács Tamás

Milomir Odovic a szerdai budapesti sajtótájékoztatóján kiemelte, több mérkőzését is megnézte a zöld-fehér együttesnek, amelyet nagyon kemény ellenfélnek nevezett.

"Elég idős vagyok már, hogy emlékezzek arra, amikor a Ferencváros még Európa vezető csapatai közé tartozott, de úgy gondolom, a jelenlegi együttese is sokkal erősebb annál, mint amilyen helyen áll a nemzetközi rangsorban" - mondta a 60 éves tréner, majd hozzátette: bízik abban, hogy fiatal csapata a lehető legjobbját nyújtja majd, de ha így is alakul, akkor is nagyon nehéz dolga lesz.

A bosnyákok az első körben a máltai Balzant búcsúztatták kettős győzelemmel.

"Biztos vagyok benne, hogy ezúttal sokkal több munkám lesz, mivel a Ferencvárosnak remek támadói vannak - mondta a kapus Marijan Antolovic. - A magyar csapat a legapróbb hibákat is kihasználja, így nagyon koncentráltan kell futballoznunk."

A találkozó 20.30 órakor kezdődik a Groupama Arénában. Eddig már több mint 7000 jegy talált gazdára.

MTI/Kovács Tamás


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.