A hálón túl

Gyémántok érkeznek Érdre

Fiatalított kerettel és új igazolásokkal várja a szezon kezdetét a bajnoki bronzérmes érdi női kézilabdacsapat.

2015.07.03 21:39MTI

A klub pénteki sajtótájékoztatóján Tekauer Norbert elnök azt mondta, a frissen érkezők olyan "gyémántok", akik képesek kimagasló teljesítményt nyújtani.

Elhangzott, hogy a Bajnokok Ligája-győztes, Európa-bajnok, és olimpiai ezüstérmes montenegrói Andjela Bulatovic húzóember lesz a csapatnál, nagy rutinjával fontos szerepet tölt majd be az együttesben.

A kétszer is az év legjobb női strandkézilabdázójának választott 22 éves Fekete Bozsána és a saját nevelésű beállós, Szabó Laura pedig a klub szerint a jövőben lehet kulcsjátékos a csapatnál.

A keret az új igazolásokkal teljes, egyedül a kapuskérdés nyitott, az utánpótlásból érkező Győri Barbara sérüléssel küzd, az ő pótlására érkezhet új játékos, amennyiben nem lesz bevethető az idény elejére.

A csapattól az előző idényben elért bajnoki harmadik hely megismétlését várják a vezetők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.