Siker!

Hosszú Katinka háromból két döntőt nyert szombaton

Hosszú Katinka a pénteki arany és ezüst után három döntőjéből kettőt nyert meg a Santa Clara-i úszóviadal szombati versenynapján.

2015.06.21 12:40MTI

A tavaly november óta tartó Arena Pro Swim sorozat záróeseményén a magyar világ- és Európa-bajnok - aki úgy érkezett az amerikai széria befejező állomására, hogy öt verseny után biztosan vezet a nők összetett pontversenyében - a viadal honlapja szerint először 200 méter pillangón (2:09.77 p), majd 100 méter háton győzött (59.69 mp). Harmadik döntőjében, 400 méter gyorson negyedik lett (4:08.77).

Hosszú pénteken a 400 méteres vegyesúszásban - amelyet megnyert (4:34.04) - a délelőtti selejtezőben 4:31.07-tel a világ idei legjobbját érte el.

MTI Fotó


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.