Testkultúra

Angolszász sportágak a Winners' Day Sportfesztiválon

Terítéken a darts, a frizbi, amerikaifutball, a krikett, a baseball, a biliárd, a szkander és a ligarögbi.

2015.05.28 15:29MTI

Angolszász gyökerű sportágakat ismerhetnek meg és próbálhatnak ki a látogatók az I. Winners' Day Sportfesztiválon jövő vasárnap a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.

A rendezvény ötletgazdája, Szabó László az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, nagy örömmel tölti el, hogy az összes szövetség elfogadta a felkérést, és komolyan készülnek a fesztiválon való bemutatkozásra, ami azt jelzi, hogy egyre nagyobb sportolói és rajongói tábora van ezeknek a Magyarországon még feltörekvő sportágaknak.

Az érdeklődők profi sportolók bemutatóit nézhetik meg, és ki is próbálhatják a különböző sportágakat a darts, a frizbi, amerikaifutball, a krikett, a baseball, a biliárd, a szkander és a ligarögbi bajnokainak segítségével.

A 10 és 16 óra között látogatható rendezvényre ingyenes lesz a belépés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.