Labdarúgó NB I

Gólzáporos mérkőzésen nyert az Újpest

Az Újpest végig vezetve, 4-2-re nyert Nyíregyházán a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának pénteki második mérkőzésén.

2015.05.08 21:25MTI

A fővárosi csapat sorozatban a negyedik bajnoki találkozóján gyűjtötte be a három pontot.

OTP Bank Liga, 27. forduló:
Nyíregyháza Spartacus FC - Újpest FC 2-4 (1-3)
Nyíregyháza, 3214 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Seydi (11.), Pekár (48.) illetve Stanisavljevic (3.), Ojo (26. és 66.), Andric (34.)
sárga lap: Arziani (46.), Kostic (86.), illetve Balogh (86.), Suljic (87.)

Nyíregyháza: Balogh (Ovszijenko 54.) - Kostic, Szokol (Dartsimelia 79.), Kovacevic, Fodor, Bosnjak - Arziani (Abdouraman 54.), Zofcák - Pekár, Halenár, Seydi

Újpest FC: Balajcza - Heris, Stanisavljevic, Litauszki, Balogh, - Nagy, Forró, Andric (Bardhi 68.) - Hudák, Suljic (Addo 88)., Ojo (Perovic 79.)

Az Újpest már a második percben megszerezte a vezetést, de a válaszra sem kellett sokat várni, csaknem tíz perccel később egyenlített a Nyíregyháza. A viszonylag gyors gólváltás után mezőnyjáték folyt, majd egy helyzetből ismét a vendégcsapat szerzett előnyt. Jóval aktívabb volt támadásban az Újpest, amely a félidő vége felé - az egyik nagy hazai védelmi hibát kihasználva - már a harmadik góljánál tartott.

A gólzáporos első játékrész után a második félidőre harcosabban jött ki a Nyíregyháza, Pekár szépségdíjas találata után ismét egyre gólra csökkent a hátránya. A nyírségi csapatnak rosszul jött kapusa, Balogh János sérülés miatti kényszerű cseréje, ráadásul a helyére beállt Ovszijenko sem tudott mit kezdeni a remekül játszó Ojóval, aki másodszor is betalált a hazaiak kapujába, megszerezve ezzel az Újpest negyedik gólját.

Az utolsó negyedórában nagy helyzeteket hagyott ki az egyre jobban elfáradó Nyíregyháza. A vendégek jól őrizték előnyüket, és megérdemelten nyerték meg a jó iramú, változatos mérkőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.