Pár százalékponton múlott

Műkorcsolya-vb: kevéssel maradt le a továbbjutásról Tóth Ivett

A magyar versenyző lényegesen jobban korcsolyázott mint a januári Európa-bajnokságon, s gyakorlatára 43,47 pontot kapott, ami mindössze 38 századponttal volt kevesebb mint amit a 24. olasz Giada Russo érdemelt ki.

2015.03.26 09:30MTI

Tóth Ivett a még továbbjutó 24. helyezettől kevéssel elmaradva 26. lett a nők rövidprogramjában, így nem mutathatja be kűrjét a sanghaji műkorcsolya-világbajnokságon.

A vb honlapja szerint a magyar versenyző lényegesen jobban korcsolyázott mint a januári Európa-bajnokságon, s gyakorlatára 43,47 pontot kapott, ami mindössze 38 századponttal volt kevesebb mint amit a 24. olasz Giada Russo érdemelt ki.

A rövidprogram után az Eb-aranyérmes orosz Jelizaveta Tuktamiseva vezet, méghozzá komoly, több mint nyolcpontos előnnyel a kontinensviadalon ezüstérmes honfitársa, Jelena Ragyionova előtt.

A nők kűrjüket szombaton mutatják be.

nők, állás a rövidprogram után (a viadal honlapja alapján):
1. Jelizaveta Tuktamiseva (orosz) 77,62 pont
2. Jelena Ragyionova (orosz) 69,51
3. Mijahara Szatoko (japán) 67,02 ...
26. Tóth Ivett 43,47 pont

később:
páros kűr 12.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.