Negyeddöntő

Asztalitenisz ob: kiesett a címvédő férfi párosban

A címvédő Lindner Ádám, Gerold Gábor duó ezúttal már a negyeddöntőben kiesett párosban a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban zajló 98. asztalitenisz országos bajnokságon, amelynek második, szombati versenynapján a férfi számok előcsatározásait rendezik.

2015.02.28 15:03MTI

A szövetség honlapja szerint a komlói, szegedi kettős a legjobb nyolc között a celldömölkiek egységével, Fazekas Péterrel és Kosiba Dániellel találkozott, s 3-0-s vereséget szenvedett. A Fazekas, Kosiba duó a 32-es főtáblán szettveszteség nélkül került a legjobb négy közé, és a vasárnapi elődöntőben a Kriston Dániel, Varga Sándor (Szerva Asztalitenisz SE, Pénzügyőr SE) páros lesz az ellenfele.

A másik ágon az ifjúsági Európa-bajnok Ecseki Nándor, Szudi Ádám (Celldömölk, TTC Bietigheim-Bissingen) kettős ugyancsak játszmavesztés nélkül menetelt az elődöntőig, amely során a zárónapon az osztrák Stockerau két légiósa, Jakab János és Molnár Krisztián lesz a riválisa.

Később:
férfi egyes selejtező 12.30
férfi egyes főtábla az elődöntőig 16.00

Vasárnap:
vegyes páros végig 10.00
női, férfi páros elődöntő 15.00
női, férfi egyes elődöntő 15.30
női, férfi páros döntő 16.15
női, férfi egyes döntő 17.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.