Pénteken rajt

Asztalitenisz ob: Póta is a mezőnyben

Péntektől vasárnapig a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban rendezik meg a legrangosabb hazai asztalitenisz eseményt, a 98. országos bajnokságot, amelyen öt számban avatnak győztest.

2015.02.26 21:30MTI

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a viadalnak nem lesz igazi nagy hiányzója, azaz a válogatott játékosok közül mindenki asztalhoz áll. Ott lesz a mezőnyben Póta Georgina is, aki a tavalyi év végén sikert sikerre halmozott, az aktuális világranglistán pedig a 17. helyen áll.

Egyesben az ötszörös bajnok Jakab János, valamint a tavaly pályafutása első diadalát arató Madarász Dóra a címvédő, míg párosban Lindner Ádám és Gerold Gábor, illetve Madarász és Pergel Szandra duója nyert 2014-ben (vegyes párosban tavaly nem rendeztek versenyt).

Az ob győztesei és a helyezettjei pénzdíjazásban részesülnek, egyesben 40 ezer forintot, párosban 20 ezret ér a bajnoki cím.

Az ob programja:
péntek:
női páros az elődöntőig 10.00
női egyes selejtező 11.30
női egyes főtábla az elődöntőig 14.30
szombat:
férfi páros az elődöntőig 10.00
férfi egyes selejtező 12.30
férfi egyes főtábla az elődöntőig 16.00
vasárnap:
vegyes páros végig 10.00
női, férfi páros elődöntő 15.00
női, férfi egyes elődöntő 15.30
női, férfi páros döntő 16.15
női, férfi egyes döntő 17.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.