A bolgár sztár nem kímélte Luis van Gaalt sem

Sztoicskov: jobb a Barcelona Ronaldinho nélkül

Hriszto Sztoicskov, az FC Barcelona labdarúgócsapatának volt bolgár sztárja szerint a katalán gárda, jobb mint Ronaldinhóval volt.

2008.09.23 08:30MTI

"A Barcelona talán a világ legjobb klubcsapata. Úgy vélem, Ronaldinho és Deco távozása után még fel is javult" - nyilatkozott a korábbi klasszis. Sztoicskov azt mondta, régi vágya valósulna meg, ha egyszer a Barcelona edzője lehetne.

A bolgár exfutballista, akárcsak júliusban megjelent életrajzi könyvében, ismét kikelt volt trénere, Luis van Gaal ellen: "Nagy a feje, de csak kicsi agy van benne. Soha életemben nem találkoztam olyan rossz trénerrel, mint ez az ember. Csatár létemre állandóan a középpályára állított be. Hazugság az egész élete: semmit sem tanultam tőle. Ha ő megjelenik valahol, azonnal távozom" - mérgeskedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.