Arsenal

Kis Beckham, mehetsz isten hírével!

Az Arsenal várhatóan nem ajánl szerződést majd a klub utánpótlásában futballozó Brooklyn Beckhamnek, David Beckham, az angol válogatott korábbi csapatkapitánya legnagyobb fiának.

2015.02.24 21:30MTI
Facebook/The Beckham's

Több brit médium - köztük a Daily Mail is - beszámolt arról, hogy a 15 éves futballistát ugyan tehetségesnek tartja a londoni klub edzői stábja, ám a posztján, azaz a jobboldali középpályások között - ahol édesapja is szerepelt - több olyan játékos is akad, aki nála előrébb tart.

A Daily Mail honlapja szerint még az is elképzelhető, hogy a legidősebb Beckham-fiú felhagy a futballal, ugyanakkor két testvére, Romeo és Cruz továbbra is az Arsenal akadémiáján készül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.