Kimerültnek érzi magát Posh Spice

Victoria Beckham: "három éve nem nyaraltunk Daviddel"

Úgy érzi, végtelenül kimerítették a nyolc hónapos kislánya mellett álmatlanul átvirrasztott éjszakák és szüksége lenne némi kikapcsolódásra, Victoria Beckham mégsem tud elutazni férjével nyaralni.

2012.03.23 16:29ma.hu

Miközben közös vagyonuk 165 millió fontra (56 milliárd forint) tehető, David és Victoria Beckham azt állítja, nem engedhetik meg maguknak, hogy elmenjenek nyaralni. Pénz még csak lenne rá, de az egykori Spice Girl szerint az utóbbi három évben képtelenek voltak annyi időt szakítani, amennyi egy kiadós szabadsághoz kellene.

A házaspár, akinek három fia után nyolc hónapja végre megszületett az oly régóta áhított első lánya is, minden rajongásuk ellenére keserűen jegyezték meg: Victoria soványságában nagy szerepe van a kimerültségnek, amelyet a Harper Seven mellett átvirrasztott éjszakák okoztak, David Beckham pedig egyre nehezebben viseli, hogy évek óta nem néztek egy rendes filmet, csak gyerekvideókat - számolt be a Daily Mail című brit lap.

A Beckham család egyik fele (Fotó: MTI)


Csakhogy valahol hiba csúszott a számításba, mármint azoknak a bizonyos éveknek a számításába, amelyről panaszkodik a Beckham házaspár, ugyanis ebben az emlegetett három évben is számos alkalommal lehetett róluk friss képeket látni, amikor az exkluzív kaliforniai üdülőhely, Malibu tengerpartján pihenik ki a foci és a divattervezés okozta fáradalmakat. Nem egész másfél éve, 2010 decemberében pedig közeli barátjuk, a szakácsként világhírű Gordon Ramsay észak-kaliforniai nyaralójában töltötték a téli ünnepek előtti időszakot.

Szintén 2010-ben, de néhány hónappal korábban Saint Tropez-ben élvezték a nyarat, 2009 tavaszán pedig George Clooney vendégei voltak a sztár olaszországi Comói-tónál lévő villájában. Ezek ismeretében tehát erős túlzásnak tűnik, hogy három éve sehol nem voltak, az azonban őszintének tűnik, hogy egymásra alig-alig van idejük, mert szinte mindig ott vannak a gyerekek.

A Vogue magazinnak ugyanakkor egy állítólagos közeli forrás azt mondta: Victoria nemrég egy közös nyaralást emlegetett, amelyen csak ő és David vettek részt.

Hát ezek után ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni, mikor és hova utazott a két sanyarú sorsú sztár...

Még több hír Beckhamékről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.